اطلاعات همایش

همایش
دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی (با محوریت غذای سالم)

تعداد مقالات
0

همراه

تلفن ثابت

ایمیل

برگزار کننده
دانشگاه اصفهان

تاریخ
از 1395/12/09 لغایت 1395/12/09
1- غذای حلال
1-1- قرآن و غذای حلال
1-2- غذا از منظر سایر ادیان
1-3- ملاک‌ها و توصیه‌های دینی در خصوص تغذیه‌ی مطلوب
1-4- حیوانات حلال و حرام گوشت
1-5- مواد غذایی ذکر شده در قرآن کریم
1-6- رزق حسن، رزق حلال و رزق طیب
1-7- غذای حلال و تکوین جنین (مراحل قبل از بارداری)
1-8- غذای حلال و مراحل رشد جنین (دوران بارداری)
1-9- مواد تشکیل‌دهنده غذای مطلوب
1-10- تغذیه و حفظ ذخائر محیط زیست
1-10-1- رعایت حقوق حیوانات
1-10-2- حفظ حیات وحش
1-10-3- حفظ پوشش هاي گياهي
2- تغذیه و سلامت انسان
2-1- تغذیه و سلامت روح و روان
2-2- سن و تغذیه
2-3- آسیب‌شناسی وضعیت موجود تغذیه در ایران و جهان
2-4- اثر آلاینده‌های زیستی در تغذیه
2-5- غذاهای طبیعی و غذاهای مصنوعی
2-6- تغذیه و طب مکمل
2-7- ارتباط تغذیه با باروری و ناباروری
2-8- غذا درمانی
2-9- غذاهای آماده (فَست فود)
3- فقه تغذيه
3-1- فقه تغذيه از منظر قرآن و حديث
3-2- آراي انديشمندان اسلامي در عرصه فقه تغذيه
3-3- مطالعات بين رشته اي فقه تغذيه
3-4- فقه تغذيه از منظر اديان
3-4- احکام مستحدثه فقهي در تغذيه
4- غذا و سبک زندگی
4-1- سبک زندگی و رژیم غذایی
4-2- آداب تهیه غذا
4-3- آداب خوردن غذا
4-4- رعایت حقوق دیگران در خوردن غذا
4-5- افراط و تفریط در تغذیه
4-6- حقوق اجتماعی و تغذیه
4-7- تأثیر زمان و مکان در تغذیه
5- امساک در غذا
5-1- انواع رژیم‌های پرهیز غذایی
5-2- روزه و سلامت انسان
5-3- روزه در ادیان گوناگون
6- صنایع غذایی
6-1- راهکارهای آماده‌سازی، طبخ و نگهداری غذا
6-2- بررسی ذبح شرعی در دین مقدس اسلام و سایر ادیان
6-3- فن آوري هاي نوين توليد مواد غذايي
6-4- ارزيابي نقاط قوت و ضعف فن آوري هاي غذايي
7- تجارت غذا
7-1- پیامدهای تقلب در تهیه مواد غذایی
7-2- تجارت غذای حلال
8- غذا و اقتصاد مقاومتي
8-1- ابعاد وابستگي در حوزه مواد غذایی
8-2- نقش آموزه هاي قرآني در استقلال غذايي
8-3- مصاديق موفق فعاليت هاي علمي در جهت کاهش وابستگي در عرصه غذايي
9- ساير موارد مرتبط